Praktische info

Hieronder vind je alle praktische info over de Wine Walk & Run.

9u00: opening registraties & afhalen borstnummer

11u – 13u30: vrije start voor de wandelaars

16u: finish laatste deelnemer

Start & Finish: Plein aan Sint-Kwintenkerk, 3210 Linden

Parking: Bedrijventerrein COMMSCOPE – Diestesteenweg 692, 3010 Kessel-Lo. U kan vanaf de parking te voet (20min – 1,4km) of met een shuttlebus naar de startlocatie gaan.

Shuttlebus: Tussen 8u en 18u rijdt er een gratis shuttlebus tussen de parking aan Commscope en de eventsite.

Fietsenstalling: Aan de eventsite voorzien we voldoende fietsenstallingen voor wie met de fiets naar het event komt

 • Exclusief wijnglas (Tritan kunststof) ter herinnering aan het event
 • Wijndegustaties op het parcours (enkel 18+)
  • 8,5km: 3 wijndegustaties
  • 13,5km: 5 wijndegustaties
  • Er wordt een niet-alcoholisch alternatief voorzien
 • Wijndegustatie bij de aankomst voor iedereen (enkel 18+)
 • Waterbevoorrading op elke degustatiestop
 • Gratis bewaarplaats voor sporttassen
 • Bepijld parcours
 • Sportinez-verzekering tijdens het event

Na je inschrijving ontvang je een e-ticket. Met dit e-ticket (geprint of op je smartphone) kan je op zondag 28 augustus vanaf 9u je borstnummer afhalen aan de registratiezone op het plein naast de Sint-Kwintenkerk, te Linden (Martelarenplaats, 3210 Linden).

Wie ingeschreven is via een groep met afhaling door de groepsverantwoordelijke kan zijn/haar borstnummer niet persoonlijk afhalen, maar moet zich wenden tot de groepsverantwoordelijke. Deze persoon zal instaan voor het afhalen en het verdelen van de borstnummers van de hele groep.

Geen e-ticket ontvangen? Check dan zeker de spamfolder van je mailbox of passeer de dag zelf even langs de helpdesk.

 • Per fiets: Het liefst zien we je met de fiets of zelfs te voet komen. Wij voorzien alvast voldoende fietsenstallingen.
 • Parking: Kom je toch met de wagen? Dan kan je gratis parkeren op de terreinen van Commscope (Diestesteenweg 692, 3010 Kessel-Lo), gelegen op 1,5km van de registratiezone.
 • Gratis shuttlebus: Indien gewenst kan je gebruik maken van een gratis shuttle bus tussen deze parking en de eventsite. De shuttle zal rijden tussen 8u en 18u.

Link naar route

De organisatie raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men niet goed voorbereid is.  Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en het tempo dat je je lichaam wil opleggen.

Het voorleggen van een medisch attest is niet verplicht.  Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij doorkrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt hieraan geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je HIER.

Enkel op vertoon van de bonnetjes die je bij je polsbandje ontvangt of op vertoon van je borstnummer, krijg je een proevertje op elke degustatiestop. Hou deze dus goed bij!

Benieuwd naar de wijndegustaties langsheen het parcours?

Parcours 9km:


Parcours 13,5km:

Aan de finish kan je heerlijk nagenieten in de gezellige pop-up wijnbar waar je naast de geproefde wijnen op het parcours ook onderstaande Hagelandse wijnen kan ontdekken:

De Wine Walk & Run vindt plaats in het prachtige Hageland, een streek die heel wat te bieden heeft. Neem je graag een kijkje naar wat er te beleven valt? Je ontdekt het hier.