Inschrijven

Online voorinschrijven

(t.e.m. 26 augustus 23u59)

Afstanden

Voorinschrijvingen

(tem 26/08 - 23u59)

Daginschrijvingen
(27/08 – ter plaatse)

9 km Walk & Run

€ 25

€ 28

13,5 km Walk & Run

€ 29

€ 32

9 km (Jonger dan 12)

€ 11

€ 13

13,5 km (jonger dan 12)

€ 13

€ 15

Na je betaling ontvang je een e-ticket per e-mail dat je de dag zelf dient mee te brengen (op je smartphone of geprint). Bewaar deze dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

T-shirt

Bij inschrijving kan je een technisch T-shirt van de Wine Walk & Run bestellen.

Dit T-shirt (100% polyester) kost slechts € 20. 

Deelnamepakket

 • Exclusief wijnglas (Tritan kunststof) ter herinnering aan het event
 • Wijndegustaties op het parcours (enkel 18+)
     – Korte afstand: 3 wijndegustaties
     – Lange afstand: 5 wijndegustatie
     – Er wordt een niet-alcoholisch alternatief voorzien
 • Wijndegustatie bij de aankomst voor iedereen (enkel 18+)
 • Waterbevoorrading op elke degustatiestop
 • Gratis bewaarplaats voor sporttassen
 • Bepijld parcours
 • Sportinez-verzekering tijdens het event

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. maandag 14 augustus – 23u59)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 14 augustus.

 • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de inschrijvingsstand op de dag van het event en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
 • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
 • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
 • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
 • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
 • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Wine Run & Walk. Lees deze voorwaarden grondig na.